ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Sambungake karo kita:
  • Address
    Dutou Industrial Zone, Kabupaten, Zhongshan City, Guangdon
  • Nelpon kita On
    +86 760 88832244
  • Kirim kita @
    Sales@gormeet.com
  • Welcome To GORMEET

    Nggolek klompok produk industri GORMEET dirancang.

    We are a Produsen anjog produk ngecor jotosan lan produk pabrik plastik digunakake ing macem-macem pasar lan industri aplikasi.

    Read More

    nelpon kita

    (+86) 760 88832244
    • 78308a641
    • 78308a641

    Facility & Peralatan

    pabrik kita kalebu area 33,500㎡with papat bangunan, fasilitas sing dilengkapi

    karo papat bangunan papat-crita sawise 25 taun wutah. 30 jotosan Molding

    Mesin 12 Injection Molding mesin 18 mesin Cooling 2 CNC Milling mesin

    Read More >>
    • f829da03

    kemampuan

    Minangka salah sawijining perusahaan jotosan ngecor experienced, kita bisa nindakake Proyek angel kang

    manufaktur liyane ora bisa rampung. Kita bisa nguripake desain dadi nyata

    produk rampung, uga bisa nguripake produk Processing plastik kanggo jotosan

    produk ngecor, utamané duwe kemampuan kanggo menehi hasil karo wangun khusus

    lan produk part line ora duwe aturan baku.

    ~ Part bobot saka 100g kanggo 35kg

    ~ Ukuran Part nganti 1.2m sudhut lan 3M dawa

    ~ Part wall sawetara kekandelan saka 1mm kanggo 8mm

    Read More >>
    WhatsApp Online Chat !