Prakawis kita - Gormeet Plastic Products Co., Ltd
ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Sambungake karo kita:
  • Address
    Dutou Industrial Zone, Kabupaten, Zhongshan City, Guangdon
  • Nelpon kita On
    +86 760 88832244
  • Kirim kita @
    Sales@gormeet.com
  • Gormeet Plastic Products Co.,ltd has been manufacturing blow molding products over 25 years in South of China, we owned two blow molding factories with a total of 50 blow molding machines from small size to extra large size. We are sure we could serve customers with enough capacity, short lead time, competitive cost, and better quality.

    Gormeet pabrik produk ngecor jotosan kanggo perusahaan anjog ing liyane pasar saka sembarang molder jotosan liyane. We kudu engineers karo luwih saka 20 taun pengalaman kang bisa nyedhiyani solusi jotosan ngecor kanggo pasar industri ing ngisor iki:

    ewu Hardware- Kita diprodhuksi saka kasus alat, kita Supplier Golden saka Stanley, Blacke & Decker kanggo taun.

    Delineators safety- -Traffic, Cones, barricades

    -Automotive

    -Sports & Recreation.

    -Housewares

    Furniture -Indoor lan ruangan

    -Toys

    -Lawn & Garden

    -Seating lan Chairs

    -Marine

    -Medical lan care

    barang -Sporting

    produk industri -Other 

    8372ba81

    Sembarang customer utawa request semi-customer, pengalaman sing godhongé amba kita ing desain lan Pabrik jotosan ngecor kasus alat plastik lan produk ngecor jotosan adat bakal bondho kanggo sampeyan ing sembarang tataran saka project.

    Kapercayan rawuh saka profesional, kita Produsèn LEADING OF jotosan PRODUCTS ngecor lan PRODUCTS Produsen PLASTIC nggunakake IN A VARIETY OF MARKET lan APLIKASI INDUSTRIAL. 

    Hubungi kita kanggo jotosan Nyetak Solutions.


    WhatsApp Online Chat !