Kemampuan - Gormeet Plastic Products Co., Ltd
ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Sambungake karo kita:
  • Address
    Dutou Industrial Zone, Kabupaten, Zhongshan City, Guangdon
  • Nelpon kita On
    +86 760 88832244
  • Kirim kita @
    Sales@gormeet.com
  • Apa  sing kita saged apa?

    Minangka salah sawijining perusahaan jotosan ngecor experienced, kita bisa nindakake Proyek angel kang manufaktur liyane ora bisa rampung. Kita bisa nguripake desain menyang produk rampung nyata, uga bisa nguripake produk Processing plastik kanggo jotosan produk ngecor, utamané duwe kemampuan kanggo menehi hasil karo wangun khusus lan produk part line ora duwe aturan baku.

    ~ Ukuran Part nganti 1.2m sudhut lan 3M dawa

    ~ Part bobot saka 100g kanggo 35kg

    ~ Part wall sawetara kekandelan saka 1mm kanggo 8mm

    ~ Colors sing dipilih, loro werna nyetak ing siji wektu ana

    ~ A macem-macem bahan kasedhiya

    ~ Embedded ing logam utawa plastik sisipan

    ~ Molds, kalebu minger obah, plug-mbiyantu pin-formulir

    ~ Ganti cara Processing plastik kanggo ndamu jamur

    ~ Golek solusi kanggo bagean wangun khusus

    ~ A tim darmabakti, setya kaunggulan

     

    DIGITAL IMAGE
    Molds

    Deleng ngisor proses kang nuduhake carane kita bisa metu produk

    pembangunan konsep .Nampa lan pitulungan desain

    .Confirm drawing

    .Engineering lan CNC trimming

    .Nelpon cetakan lan Jadwal

    disetujoni mbebayani .Bahan lan cocog werna

    dijupuk .Pisanan lan nganggo sampel

    .Assembly, hiasan lan packaging

    support .Logistics

    pangopènan .Mold

    layanan .Piranti / Sawise-sales service

     

    materi sing milih lan desain lan engineering proses kita berkembang bakal gumantung ing macem-macem faktor kritis, kalebu keluwesan, kaku, 
    compressibility, memori, lan travel. 
    Sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab kirim-Processing uga, kanggo produk jotosan ngecor, produk ora produk rampung nalika metu saka jamur, ana akèh trimming, ngebur lan nglereni karya apa, Gormeet pilih kanggo nggunakake mesin rampung proyek supaya bisa metu cepet lan èfèktif, iki uga nemen mundhak kapasitas produksi, nyuda nomer produk risak, lan mundhak customer kepuasan.

    WhatsApp Online Chat !