Facility & Peralatan - Gormeet Plastic Products Co., Ltd
ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Sambungake karo kita:
  • Address
    Dutou Industrial Zone, Kabupaten, Zhongshan City, Guangdon
  • Nelpon kita On
    +86 760 88832244
  • Kirim kita @
    Sales@gormeet.com
  • pabrik kita kalebu area 33,500㎡with papat bangunan, fasilitas sing dilengkapi karo papat bangunan papat-crita sawise 25 taun wutah. 

    · 30 jotosan Mesin Molding

    · 12 Injection Molding Mesin

    · 18 Mesin Pendingin

    · 2 CNC Machines Milling

    · 3 Mesin Engraving CNC

    · 9 otomatis Material / Blenders Warna

    · 38 Pumping pakan

    We jotosan produk karo mesin diimpor, cocog werna karo colorimeter; ngontrol kekandelan tembok karo detector kekandelan tembok.

    Gormeet (2)

    Ana 30 mesin jotosan ngecor ing pabrik kita lan liyane 20 jotosan mesin ngecor ing pabrik sadulur kita kang 20 menit saka Gormeet. kapasitas produksi ora masalah kanggo kita.


    WhatsApp Online Chat !