ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Sambungake karo kita:
  • Address
    Dutou Industrial Zone, Kabupaten, Zhongshan City, Guangdon
  • Nelpon kita On
    +86 760 88832244
  • Kirim kita @
    Sales@gormeet.com

    peralatan njero ruangan ruangan lan

    Kategori punika kalebu jotosan produk moldings un-manèh, kayata: kamar Storage iki gampang-kanggo-ngumpul ngeculaké panyimpenan ruangan bisa diselehake ing ngendi wae ing latar mburi utawa kelompok ngendi panyimpenan perlu. Ngeculaké panyimpenan Taman ruangan wis gendheng sloped. Sampurna kanggo nyimpen peralatan pekarangan, pindah olahraga, lan teras Furnitur, ngeculaké iki Versatile lan awet. Pet produk Saka hotspot pondokan kanggo omah asu gedhe ruangan, kita duwe Awnings perlu lan aksesoris sing cocog karo paling perso Panjenengan ...

      Nyetak Pilihan Exterior
    • 1. Rainbow saka Colors
    • 2. Logo Plate Custom karo Nyetak
    • 3. Lettering Wungu
    • 4. Custom Full Plate Lid growong
    • Feature 5. numpuk

    Detail produk

    Kategori punika kalebu jotosan produk moldings un-manèh, kayata:

    kamar panyimpenan

    gampang-kanggo-ngumpul ngeculaké panyimpenan ruangan iki bisa diselehake ing ngendi wae ing latar mburi utawa kelompok ngendi panyimpenan perlu. Ngeculaké panyimpenan Taman ruangan wis gendheng sloped. Sampurna kanggo nyimpen peralatan pekarangan, pindah olahraga, lan teras Furnitur, ngeculaké iki Versatile lan awet.

     

    produk Pet

    Saka hotspot pondokan kanggo omah asu gedhe ruangan, kita duwe Awnings perlu lan aksesoris sing cocog karo paling kabutuhan pribadi, ukuran lan iklim saka yard. Ana prakara apa jenis pet sampeyan duwe, saben gaya wis macem-macem ukuran, supaya sampeyan bisa milih house asu gedhe utawa cilik cocok kanggo pet.

    Inovatif Pet Gear Langkah lan Ramp nawakake pets slope lanang sing nggampangake kanggo wong-wong mau kanggo nggayuh sofas, kasur, lan liyane. Iku digawe saka plastik nyetak awet lan rawuh ing pilih opsi werna. karpet punika saged dipindhah lan mesin washable. Setya comfort lan safety saka pets, nambah kualitas urip kanggo sampeyan lan kanca-kanca papat-legged karo bantuan saka Pet Gear.

     

    Ice Dodo

    Minangka dodo es, isine pindho walled nggawe jampel unggul. Sampeyan bisa ngatur ukuran, werna, kekandelan ngadhemke.

     

    Drinking etuking bagean plastik, lawang plastik, plastik pipo, gembong plastik, etc ..

     

     

     

    Pictures for Reference

    WhatsApp Online Chat !