ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Sambungake karo kita:
  • Address
    Dutou Industrial Zone, Kabupaten, Zhongshan City, Guangdon
  • Nelpon kita On
    +86 760 88832244
  • Kirim kita @
    Sales@gormeet.com

    Seating & Dining

    proses ngecor jotosan padha uga digunakake digunakake ing kursi prodhuksi, produk padha kimia stabilitas, asam, anti statis, kadhemen & panas-tahan, stabilitas werna, gampang kanggo nginstal lan ngatur. Ana utamané rong jinis produk kita: kursi baby mobil, nggunakake kursi umum. Baby kursi, kursi nyurung Apa kanggo lelungan cendhak utawa lelungan dawa, kursi sing item penting kanggo anak, kursi safety anak padha dianggep dadi salah siji saka cara paling efektif kanggo nyegah anak saka dumadakan bundhas ...

      Nyetak Pilihan Exterior
    • 1. Rainbow saka Colors
    • 2. Logo Plate Custom karo Nyetak
    • 3. Lettering Wungu
    • 4. Custom Full Plate Lid growong
    • Feature 5. numpuk

    Detail produk

    proses ngecor jotosan padha uga digunakake digunakake ing kursi prodhuksi, produk padha kimia stabilitas, asam, anti statis, kadhemen & panas-tahan, stabilitas werna, gampang kanggo nginstal lan ngatur.

    Ana utamané rong jinis produk kita: kursi baby mobil, nggunakake kursi umum.

    kursi Baby, kursi nyurung

    Apa kanggo lelungan cendhak utawa lelungan dawa, kursi sing item penting kanggo anak, kursi safety anak padha dianggep dadi salah siji saka cara paling efektif kanggo nyegah anak saka dumadakan bundhas ing kacilakan lalu lintas.

    We offer kursi kanggo kabeh abad, saka kursi bayi kanggo kursi nyurung dirancang kanggo anak lawas.

    · Digawe saka HDPE asli

    • kekandelan seragam lan crashworthiness kuwat
    • Sedheng kanggo dhuwur molekul, karo resistance impact uga
    • Bisa gawé pigura plastik mung, utawa nglumpuk kabeh bagean kanggo mbentuk produk rampung.

     

    Gunakake umum Chairs

    We ngatur struktur dhingklik miturut fungsi sing perlu, lan nggawe wong un-deformed pas kanggo sisih liya saka produk, contone, dijangkepi pipi, backrests lan ing. proses kita sabenere bisa ngontrol ukuran sak produksi ing Pn allowable, lan tansah nindakake uga ing kontrol werna antarane perangan.

     

    Kursi bisa tekstur lumahing & ing beda manéka, ukuran, werna & complexities.

     

    Bahan kalebu nanging ora winates kanggo:

    · ABS

    • PVC
    • HDPE
    • HMW-HDPE
    • PP

     

    Layanan kalebu nanging ora winates kanggo:

    · Design

    · Manufaktur Mold

    · Penambahan Product

    · Panetep operasi tambahan

    · Tuku subcomponents

    · Majelis lan packaging

    · Kapal Direct kanggo pihak katelu

    Pictures for Reference

    WhatsApp Online Chat !