ISO 9000: 2008 Fabrika Certified
Lidhu me ne:
 • Adresë
  Dutou Zona Industriale, South District, Zhongshan City, Guangdon
 • Na telefononi në
  +86 760 88832244
 • Mail @
  Sales@gormeet.com

  Seating & Karrige

  Derdhur goditje proces janë gjithashtu përdorin gjerësisht në karrige prodhimin, produktet janë kimike stabilitet, acid, anti-statike, të ftohtë dhe ngrohje-rezistente, stabiliteti ngjyra, të lehtë për të instaluar dhe menaxhuar. Ka kryesisht dy lloje të produkteve tona: vende makinë baby, karrige përdorim të përbashkët. vende makinë baby, vende përforcues Nëse për udhëtime të shkurtra ose udhëtime të gjata, vende makinë janë sende të domosdoshme për fëmijët, vende sigurinë e fëmijës janë konsideruar të jetë një nga mënyrat më efektive për të parandaluar fëmijët nga lëndimi papritmas ...

   Formohem Options jashtme
  • 1. ylber të ngjyrave
  • 2. Custom Logo Plate me formohem
  • 3. Lettering Raised
  • 4. Custom Full Lid zgavër Plate
  • 5. Stacking Feature

  Detail Product

  Derdhur goditje proces janë gjithashtu përdorin gjerësisht në karrige prodhimin, produktet janë kimike stabilitet, acid, anti-statike, të ftohtë dhe ngrohje-rezistente, stabiliteti ngjyra, të lehtë për të instaluar dhe menaxhuar.

  Ka kryesisht dy lloje të produkteve tona: vende makinë baby, karrige përdorim të përbashkët.

  vende makinë baby, vende përforcues

  Nëse për udhëtime të shkurtra ose udhëtime të gjata, vende makinë janë sende të domosdoshme për fëmijët, vende sigurinë e fëmijës janë konsideruar të jetë një nga mënyrat më efektive për të parandaluar fëmijët nga lëndimi papritmas në aksidentet e trafikut.

  Ne ofrojmë vende makinë për të gjitha moshat, nga vende makinë fëmijën e porsalindur në vende përforcues projektuar për fëmijët më të vjetër.

  · Made e HDPE origjinale

  • trashësi uniforme dhe crashworthiness fortë
  • Medium të lartë molekulare, me rezistencën dhe ndikimit
  • Mund të prodhojë kornizë plastike vetëm, ose të mbledhur të gjitha pjesët për të formuar produkte të gatshme.

   

  Common Përdorimi Karrige

  Ne rregulloje strukturën karrige në bazë të funksionit që ju duhet, dhe t'i bëjë ata të un-deformuar të përshtaten për pjesë të tjera të produkteve, për shembull, handrails, backrests dhe kështu me radhë. Procesi jonë mund saktësisht të kontrolluar madhësinë gjatë prodhimit brenda tolerancave të lejuara, dhe gjithmonë të bëjë mirë në kontrollin e ngjyrave mes tufa të ndryshme.

   

  Karrige mund të textured sipërfaqet dhe në forma të ndryshme, madhësi, ngjyra dhe kompleksitetin.

   

  Materialet duke përfshirë por jo kufizuar në:

  · ABS

  • PVC
  • HDPE
  • HMW-HDPE
  • PP

   

  Sherbime duke përfshirë por jo kufizuar në:

  · Projektimi

  · Prodhuese Mold

  · Rritja e produktit

  · Përmbushja e veprimeve ndihmëse

  · Blerja e nënkomponentë

  · Kuvendit dhe paketimi

  · Anijeve drejtpërdrejtë të një pale të tretë

  Pictures for Reference

  WhatsApp Online Chat !