ISO 9000: 2008 Fabrika Certified
Lidhu me ne:
 • Adresë
  Dutou Zona Industriale, South District, Zhongshan City, Guangdon
 • Na telefononi në
  +86 760 88832244
 • Mail @
  Sales@gormeet.com

  Tabela dhe karrige

  Gormeet is a professional custom plastic injection molding manufacturing companies, supplying high-quality plastic injection molding products for Electronic products, House appliance, Automotive, industrial equipment, etc. We supply omnidirectional (OEM) services for our customers in their kinds of projects like products design and production, molds design and manufacture. Products including but not limited to: Injection molding table Study/play desk Plastic chairs   Key Features of our pr...

   Formohem Options jashtme
  • 1. ylber të ngjyrave
  • 2. Custom Logo Plate me formohem
  • 3. Lettering Raised
  • 4. Custom Full Lid zgavër Plate
  • 5. Stacking Feature

  Detail Product

  Gormeet është një profesionist me porosi plastike kompanive prodhuese derdhur injeksion, furnizimin plastike me cilësi të lartë e produkteve të derdhur injeksion për produktet elektronike, House Appliance, Automotive, pajisje industriale, etj

  Ne furnizimit omnidirectional (OEM) shërbime për klientët tanë në llojet e tyre të projekteve, si produkte të projektimit dhe prodhimit, moulds projektimin dhe prodhimin.

  Produkte duke përfshirë por jo kufizuar në:

  • Tabela e derdhur injeksion
  • Studimi / tavolinë play
  • karrige plastike

   

  Karakteristikat kryesore të produkteve tona:

  • Shpenzimet mekanik ekonomike
  • reduktim-si peshë në krahasim me shumicën e metaleve.
  • trashësi uniforme mur
  • Trashësia mund të jenë të ndryshme nëse kërkohet.
  • Shumëllojshmëri të përfundon dhe ngjyra.
  • Dizajni fleksibilitet-nga të vogla dhe të ndërlikuar në të mëdha dhe komplekse.
  • Shkurtër të çojë në kohë.
  • Rezistenca ndaj stresit-plasaritje dhe korrozioni.

   

  Materialet duke përfshirë por jo kufizuar në:

  · ABS

  • PVC
  • HDPE
  • HMW-HDPE
  • PP

   

  • Sherbime duke përfshirë por jo kufizuar në:
  • · Projektimi
  • · Prodhuese Mold
  • · Rritja e produktit
  • · Përmbushja e veprimeve ndihmëse
  • · Blerja e nënkomponentë
  • · Kuvendit dhe paketimi
  • · Anijeve drejtpërdrejtë të një pale të tretë

  Pictures for Reference

  WhatsApp Online Chat !