ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Connect with kami:
  • alamat
    Dutou Industrial Parabot, Kacamatan Selatan, Zhongshan Kota, Guangdon
  • Nelepon Us Dina
    +86 760 88832244
  • Kintun Us @
    Sales@gormeet.com
  • Ngabagéakeun Pikeun GORMEET

    Pilari Grup produk industri GORMEET direkayasa.

    Kami nu Produsén ngarah produk molding niup jeung produk produsén palastik dipaké dina rupa-rupa pasar jeung industri aplikasi.

    Maca deui

    nelepon kami

    (+86) 760 88832244
    • 78308a641
    • 78308a641

    Fasilitas & Equipment

    pabrik urang nyertakeun wewengkon 33,500㎡with opat wangunan, fasilitas anu dilengkepan

    jeung opat wangunan opat-carita sanggeus 25 taun tumuwuh. 30 niup molding

    Mesin 12 suntik molding mesin 18 mesin cooling 2 CNC panggilingan mesin

    Baca selengkapnya >>
    • f829da03

    kamampuhan

    Salaku hiji produsén niup molding ngalaman, urang tiasa ngalakukeun pakasaban tangguh nu

    pabrik sejen teu bisa rengse. Urang bisa ngahurungkeun design anjeun kana nyata

    produk rengse, ogé bisa ngahurungkeun produk olahan palastik séjén pikeun niup

    produk molding, utamana miboga kamampuh nungkulan bentuk husus

    jeung produk bagian garis teratur.

    ~ Part beurat ti 100g mun 35kg

    ~ Ukuran Bagian nepi ka 1.2m lega tur 3m panjang

    ~ Part témbok rentang ketebalan ti 1mm mun 8mm

    Baca selengkapnya >>
    WhatsApp Online Chat !