Nepangkeun - Gormeet Plastik Produk Co., Ltd
ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Connect with kami:
  • alamat
    Dutou Industrial Parabot, Kacamatan Selatan, Zhongshan Kota, Guangdon
  • Nelepon Us Dina
    +86 760 88832244
  • Kintun Us @
    Sales@gormeet.com
  • Gormeet Plastik Produk Co.,ltd has been manufacturing blow molding products over 25 years in South of China, we owned two blow molding factories with a total of 50 blow molding machines from small size to extra large size. We are sure we could serve customers with enough capacity, short lead time, competitive cost, and better quality.

    Gormeet manufactures produk molding niup for jeung sya ngarah di beuki pasar tinimbang molder niup lianna. Simkuring gaduh insinyur kalayan leuwih ti 20 taun pangalaman nu tiasa nyadiakeun solusi niup molding pikeun pasar industri handap:

    rébuan Hardware- Urang geus dijieun kasus alat, urang anu supplier emas tina Stanley, Blacke & Decker keur taun.

    Delineators safety- -Traffic, Congcot, Barricades

    -Automotive

    -Sports & Rékréasi.

    -Housewares

    Urug -Indoor na outdoor

    -Toys

    -Lawn & Taman

    -Seating na samet

    -Marine

    -Medical sarta perawatan

    barang -Sporting

    produk industri -Other 

    8372ba81

    Sagala customer atanapi pamundut semi-customer, pangalaman lega kami dina rarancang jeung pabrik niup molding kasus alat palastik jeung produk molding niup custom bakal hiji asset ka anjeun iraha wae panggung proyék Anjeun.

    Kapercayaan asalna tina profésional, kami produsén ngarah tina niup produk molding jeung produk produsén palastik dipaké dina rupa-rupa pasar jeung aplikasi industri. 

    Ngahubungan Us keur niup dijieun Leyuran.


    WhatsApp Online Chat !