Kamampuan - Gormeet Plastik Produk Co., Ltd
ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Connect with kami:
  • alamat
    Dutou Industrial Parabot, Kacamatan Selatan, Zhongshan Kota, Guangdon
  • Nelepon Us Dina
    +86 760 88832244
  • Kintun Us @
    Sales@gormeet.com
  • Naon  urang mampuh ngalakukeun?

    Salaku hiji produsén niup molding ngalaman, urang tiasa ngalakukeun pakasaban tangguh nu pabrik sejen teu bisa rengse. Urang bisa ngahurungkeun design anjeun kana produk rengse nyata, ogé bisa ngahurungkeun produk olahan palastik séjén pikeun niup produk molding, utamana miboga kamampuh nungkulan bentuk husus jeung produk bagian garis teratur.

    ~ Ukuran Bagian nepi ka 1.2m lega tur 3m panjang

    ~ Part beurat ti 100g mun 35kg

    ~ Part témbok rentang ketebalan ti 1mm mun 8mm

    ~ Kelir anu selectable, dua kelir dijieun dina hiji waktos aya

    ~ A rupa bahan sadia

    ~ Study di logam atawa plastik inserts

    ~ Molds, kaasup slides pindah, nyolok-mantuan jeung pin-bentuk

    ~ Ngarobah metoda processing palastik sejenna keur niupan kapang

    ~ Teangan leyuran pikeun bagian bentuk husus

    ~ A tim dedicated, komitmen ka kaunggulan

     

    digital IMAGE
    molds

    Ningali handap prosés nu nembongkeun sabaraha urang dianggo kaluar produk a

    ngembangkeun konsep .Receive sarta bantuan desain

    .Confirm gambar nu

    .Engineering na CNC trimming

    .Making molds na fixtures

    persetujuan .Material tur cocog warna

    makéna .First tur ngalir sample

    .Assembly, decorating jeung bungkusan

    rojongan .Logistics

    pangropéa .Mold

    jasa .Personal / Saatos-jualan jasa

     

    bahan nu Anjeun milih jeung rarancang jeung rékayasa prosés urang ngamekarkeun bakal gumantung kana rupa faktor kritis, kaasup kalenturan, stiffness, 
    compressibility, memori, sarta perjalanan. 
    Anjeun teu kudu salempang ngeunaan pos-processing ogé, pikeun produk niup molding, produk nu teu mangrupa produk rengse lamun datang kaluar ti kapang, aya loba trimming, pangeboran sarta motong gawé keur ngalakukeun, Gormeet milih ngagunakeun mesin nepi ka rengse jobs guna dianggo kaluar gancang sarta efektif, ieu ogé greatly bisa ningkatkeun kapasitas produksi urang, ngurangan jumlah produk cacad, sarta ngaronjatkeun kapuasan customer.

    WhatsApp Online Chat !