Taros Kami - Gormeet Plastik Produk Co., Ltd
ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Connect with kami:
  • alamat
    Dutou Industrial Parabot, Kacamatan Selatan, Zhongshan Kota, Guangdon
  • Nelepon Us Dina
    +86 760 88832244
  • Kintun Us @
    Sales@gormeet.com
  • Gormeet Produk Plastik Co., Ltd.

    alamat

    Dutou Industrial Parabot, S

    Kecamatan outh, Zhongshan

    Kota, Guangdong, Cina.

    Surélék

    Sales@gormeet.com

    Juan.zou@gormeet.com

    telepon

    Tel: +86 760 88832244

    Tel: +86 760 23333979

    Fax: 0760-88894504

    jam

    Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

    Sabtu: 10am mun 2pm

    Minggu: Ditutup

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:


    WhatsApp Online Chat !