Fasilitas & Equipment - Gormeet Plastik Produk Co., Ltd
ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Connect with kami:
  • alamat
    Dutou Industrial Parabot, Kacamatan Selatan, Zhongshan Kota, Guangdon
  • Nelepon Us Dina
    +86 760 88832244
  • Kintun Us @
    Sales@gormeet.com
  • pabrik urang nyertakeun wewengkon 33,500㎡with opat wangunan, fasilitas anu dilengkepan ku opat wangunan opat-carita sanggeus 25 taun tumuwuh. 

    · 30 niup Mesin molding

    · 12 suntik Mesin molding

    · 18 Mesin cooling

    · 2 CNC Mesin panggilingan

    · 3 Mesin ukiran CNC

    · 9 otomatis Bahan / Blenders Warna

    · 38 ngompa feeder

    Urang niup produk kalawan mesin diimpor, cocog warna kalayan colorimeter; ngadalikeun ketebalan témbok kalawan detektor ketebalan témbok.

    Gormeet (2)

    Aya 30 mesin niup molding di pabrik urang jeung lian 20 niup mesin molding di pabrik adi urang nu 20 menit jauh ti Gormeet. kapasitas produksina teu masalah pikeun urang.


    WhatsApp Online Chat !