ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Connect with kami:
  • alamat
    Dutou Industrial Parabot, Kacamatan Selatan, Zhongshan Kota, Guangdon
  • Nelepon Us Dina
    +86 760 88832244
  • Kintun Us @
    Sales@gormeet.com

    alat-alat indoor na outdoor

    Kategori ieu ngawengku niup produk moldings un-dibagi, kayaning: kamar Panyimpenan Ieu gampang-to-ngumpul héd gudang outdoor bisa ditempatkeun mana di backyard atawa dek dimana neundeun ieu diperlukeun. Héd gudang taman outdoor ngabogaan hateup sloped. Sampurna pikeun nyimpen alat Anjeun padang rumput hejo, gear olahraga, tur patio jati, héd ieu serbaguna jeung awét. Piaraan produk Ti portabel cabins ka imah anjing badag outdoor, urang boga awnings perlu jeung asesoris pikeun nyocogkeun pangalusna perso anjeun ...

      Dijieun Pilihan exterior
    • 1. Laskar Pelangi kelir
    • 2. Logo Lempeng Adat jeung dijieun
    • 3. Lettering diangkat
    • 4. Adat Full Lempeng tutup Rongga
    • Feature 5. Stacking

    jéntré produk

    Kategori ieu ngawengku niup produk moldings un-dibagi, kayaning:

    kamar panyimpenan

    gampang-to-ngumpul héd gudang outdoor Ieu bisa ditempatkeun mana di backyard atawa dek dimana neundeun ieu diperlukeun. Héd gudang taman outdoor ngabogaan hateup sloped. Sampurna pikeun nyimpen alat Anjeun padang rumput hejo, gear olahraga, tur patio jati, héd ieu serbaguna jeung awét.

     

    produk piaraan

    Ti portabel cabins ka imah anjing badag outdoor, urang boga awnings perlu jeung asesoris pikeun nyocogkeun pangalusna pangabutuh pribadi anjeun, ukuran jeung iklim di buruan anjeun. Perkara teu jenis piaraan anjeun boga, unggal gaya boga rupa-rupa ukuran, jadi Anjeun bisa milih hiji imah anjing ageung atanapi alit cocog pikeun piaraan Anjeun.

    The inovatif piaraan Gear Lengkah na tanjakan nawarkeun pets hiji lamping hipu nu matak ngamudahkeun pikeun aranjeunna pikeun ngahontal sofas, ranjang, jeung lianna. Hayu urang dijieun tina palastik dijieun awét sarta asalna di pilih pilihan warna. karpét téh removable sarta mangrupakeun mesin bisa diumbah. Komitmen kana kanyamanan sarta kasalametan pets anjeun, ngaronjatkeun kualitas hirup pikeun anjeun sarta babaturan opat laga anjeun kalayan bantuan piaraan Gear.

     

    és dada

    Salaku hiji dada és, nyertakeun ganda-walled nyieun insulasi punjul. Anjeun bisa ngaluyukeun ukuran, kelir, ketebalan tina cooler nu.

     

    Minum fountains bagian plastik, lawang plastik, pipa plastik, roda plastik, jsb ..

     

     

     

    Pictures for Reference

    WhatsApp Online Chat !