ISO 9000: 2008 pabrik Certified
Connect with kami:
  • alamat
    Dutou Industrial Parabot, Kacamatan Selatan, Zhongshan Kota, Guangdon
  • Nelepon Us Dina
    +86 760 88832244
  • Kintun Us @
    Sales@gormeet.com

    Seating & samet

    prosés molding niup ogé lega dipaké dina samet ngahasilkeun, nu produk anu stabilitas kimia, asam, anti statis, tiis & panas-tahan, stabilitas warna, gampang pikeun masang jeung ngatur. Aya utamana dua jenis produk urang: korsi orok mobil, pamakéan samet umum. Orok korsi mobil, korsi booster Naha pikeun lalampahan pondok atawa lalampahan panjang, korsi mobil nu barang penting pisan pikeun barudak, korsi kaamanan anak anu dianggap salah sahiji cara anu paling efektif pikeun nyegah barudak ti dumadakan tatu ...

      Dijieun Pilihan exterior
    • 1. Laskar Pelangi kelir
    • 2. Logo Lempeng Adat jeung dijieun
    • 3. Lettering diangkat
    • 4. Adat Full Lempeng tutup Rongga
    • Feature 5. Stacking

    jéntré produk

    prosés molding niup ogé lega dipaké dina samet ngahasilkeun, nu produk anu stabilitas kimia, asam, anti statis, tiis & panas-tahan, stabilitas warna, gampang pikeun masang jeung ngatur.

    Aya utamana dua jenis produk urang: korsi orok mobil, pamakéan samet umum.

    korsi mobil orok, korsi booster

    Naha keur lalampahan pondok atawa lalampahan panjang, korsi mobil nu barang penting pisan pikeun barudak, korsi kaamanan anak anu dianggap salah sahiji cara anu paling efektif pikeun nyegah barudak ti dumadakan tatu dina kacilakaan lalulintas.

    Urang nawiskeun korsi mobil pikeun sakabéh umur, ti korsi mobil jabang bayi ka korsi booster dirancang pikeun barudak heubeul.

    · Dijieunna tina HDPE aslina

    • ketebalan seragam jeung crashworthiness kuat
    • Sedeng ka luhur molekular, jeung lalawanan dampak ogé
    • Bisa ngahasilkeun pigura plastik ngan, atawa dirakit sakabéh bagian pikeun ngabentuk produk rengse.

     

    Pamakéan nandakeun umum samet

    Urang ngaropea struktur korsi nurutkeun kana fungsi nu peryogi, sarta nyieun eta un-cacad pikeun nyocogkeun pikeun bagian séjén tina produk, contona, handrails, backrests jeung saterusna. prosés kami persis bisa ngadalikeun ukuran salila produksi dina tolerances allowable, sarta salawasna ngalakukeun ogé dina kadali nu kelir antara bets béda.

     

    Samet bisa textured surfaces & di béda wangun, ukuran, kelir & complexities.

     

    Bahan kaasup tapi teu diwatesan ka:

    · ABS

    • PVC
    • HDPE
    • HMW-HDPE
    • PP

     

    Jasa kaasup tapi teu diwatesan ka:

    · Desain

    · Manufaktur kapang

    · Enhancement Produk

    · Minuhan operasi bantu

    · Meuli of subcomponents

    · Rapat jeung bungkusan

    · Pengiriman barang langsung ka pihak katilu

    Pictures for Reference

    WhatsApp Online Chat !